Home
Liners/Voeringen

Drijfdekken
Silokappen
Blaaskappen
Mestzakken
Bassinkleden
DL Flex-Bags
Contact

Silokappen/Spankappen


In de afgelopen jaren heeft DL PLASTICS B.V. heel wat silokappen afgeleverd, gemaakt van PVC versterkte folie. Basismateriaal is een polyester weefsel voorzien van een PVC laag aan beide zijden 850 gram per m². Te leveren in groen of grijs. Dit materiaal is erg duurzaam.

DL PLASTICS B.V. levert voornamelijk de zogenaamde spankappen. Bruikbaar voor stalen, betonnen of houten silo’s. Deze spankappen worden uitsluitend gemaakt van het hierbovengenoemde hoogwaardige versterkte PVC.

Aan de binnenzijde van de kap worden trevira spanbanden op het doek gelast, welke in de nok worden gemonteerd op een R.V.S. nokplaat. Rondom wordt een volant aangelast, die over de silorand wordt getrokken, voorzien van een open zoom, waarin de randbuis om het geheel af te spannen wordt gemonteerd. Aan deze randbuis worden sjorbanden bevestigd welke al of niet door middel van spanbanden met ratels worden afgespannen.

De silokap wordt via een bij te leveren middenpaal verder gespannen. Deze middenpaal kan worden geleverd van PVC of van hardhout, in nader overleg. De silokap wordt verder voorzien van een man- en een mixgat.

Voor montage van het geheel staan onze gekwalificeerde monteurs voor u klaar.


DL MEST

Onderdeel van DL Plastics.

De Wissel 15
9076 PT Sint-Annaparochie
The Netherlands
T +31(0) 518409700
E info@delangeplastics.nl